Lokakuun alussa järjestetyt Meira Nova Nova Tuoteideat 2024 -tapahtumat olivat täynnä rentoa tunnelmaa ja hyviä kohtaamisia. Iso kiitos siitä kuuluu kaikille mukana olleille asiakkaillemme ja yhteistyökumppaneillemme!
Helsingin Nova Tuoteideat -tapahtumaa vietettiin 3.10. Original Sokos Hotel Triplan tiloissa ja aurinkoinen syyspäivä antoi parastaan. Tänä vuonna Helsingin tapahtumassamme ensimmäistä kertaa toteutettu erillinen alkoholialue keräsi paljon kiitosta ja tapahtumapäivästä yleisesti tuli paljon positiivista palautetta. Tapahtuma-alue olikin täynnä herkullisia tuoteuutuuksia ja innostunutta puheensorinaa.
Seminaaripuhujana toiminut urheilulääkäri ja TV-kasvo Pippa Laukka kiinnosti kutsuvieraita mielenkiintoisella puheenvuorollaan, joka käsitteli muun muassa sitä, kuinka tehdä arjessa terveellisiä valintoja ravitsemuksen kannalta ja kuinka merkittävä rooli lounaalla on meidän kaikkien jokapäiväisessä hyvinvoinnissa.
Oulun Nova Tuoteideat -tapahtuma järjestettiin Radisson Blu Hotel Oulussa lokakuun puolivälissä 10.10. Paikan päällä maisteltiin näytteilleasettajien maukkaita tuotenäytteitä ja syvennyttiin kuuntelemaan lääkäri ja tietokirjailija Olli Sovijärven mukaansatempaavaa puheenvuoroa, jonka kautta jokainen paikalla ollut sai varmasti uusia ja inspiroivia ajatuksia monipuoliseen ja myös erilaiset erikoisruokavaliot huomioivaan, kokonaisvaltaiseen ravitsemukseen liittyen.
Iltapäivä huipentui Vuoden Novatuote 2024 -voittajan palkitsemiseen. Vuoden Novatuote 2024 -finalisteja oli yhteensä kahdeksan ja kisa oli tänä vuonna äärimmäisen jännittävä ja tiukka.
Tänä vuonna Vuoden Novatuote -kärkikolmikko oli seuraava:
1. Kaurapohjaiset Elovena-proteiinivälipalat (Ravintoraisio Oy)
2. Lohi-katkarapuburgeri (Feldt's Fisk & Skaldjur AB) sekä
Tattihyytelö (Vehmaat Maut Oy)
3. Lämpötilavapaa Kebabkiusaus (Feelia Oy)
Vielä kerran iso kiitos kaikille mukana olleille! Lue lisää Nova Tuoteideat -tapahtumistamme sekä Vuoden Novatuote 2024 -voittajasta tuoreesta Nova-lehdestämme 9/2024.