Uutishuone

Uutishuone

Nova Tuoteideat 2024 -tapahtumat kutsuvat mukaan

05.09.2024 | Ajankohtaista

Nova Tuoteideat 2024 -tapahtumat kutsuvat mukaan!

Meira Novan syksyn Nova Tuoteideat -asiakastapahtumat ovat pian täällä. Tapahtumissa asiakkaat, yhteistyökumppanit ja meiranovalaiset kohtaavat toisensa mielenkiintoisten puheenvuorojen ja iloisen puheensorinan siivittämänä.

Tule nauttimaan tapahtumarikkaasta päivästä Helsingin Original Sokos Hotel Triplaan 3.10. tai Oulun Radisson Blu Hoteliin 10.10. Halutessasi voit osallistua molempiin tapahtumapäiviin. Seminaaripuhujana Helsingin tapahtumassa toimii urheilulääkäri ja tunnettu TV-kasvo Pippa Laukka ja Oulun tapahtumassa lääkäri ja tietokirjailija Olli Sovijärvi.
 

Mikä on Nova Tuoteideat -tapahtuma?
Nova Tuoteideat on Meira Novan asiakastapahtuma. Järjestämme syksyllä kaksi Nova Tuoteideat 2024 -asiakastapahtumaa, Helsingissä 3.10. ja Oulussa 10.10. Tapahtumissa pääsee tutustumaan yhteistyökumppaneidemme tuoteuutuuksiin, vaihtamaan kuulumisia kollegojen ja meiranovalaisten kanssa sekä viihtymään ja nauttimaan tunnelmasta. 

Nova Tuoteideat -tapahtuma on monille entuudestaan tuttu Tuotenäyttelynä. Uudistetuissa Nova Tuoteideat -asiakastapahtumissa pääset kiertämään näyttävillä osastoilla ja maistelemaan herkullisia uutuuksia. Mukana on lähes 70 yhteistyökumppaniamme kertomassa toiminnastaan ja tarjoamassa mielenkiintoisia tietoiskuja.

Mitä muuta Nova Tuoteideat -tapahtumissa on tarjolla?
Molemmissa tapahtumassa pääsee tutustumaan Suomen Innovatiivisimmat Uutuudet -kilpailun finalistituotteisiin ja äänestämään omaa suosikkiaan. Voittajaksi ja Vuoden Nova -tuotteeksi valitaan eniten ääniä saanut tuoteuutuus. Mukana tapahtumissa ovat myös Meira Novan oma tapahtumaosasto ja S-Business esittelypiste, jonne kannattaa poiketa keskustelemaan ajankohtaisista kysymyksistä ja teemoista.
 

Missä tapahtumat pidetään ja kuinka sinne pääsee?
Syksyn ensimmäinen Nova Tuoteideat tapahtuma pidetään torstaina 3.10. Helsingin Original Sokos Hotel Triplassa, joka sijaitsee Pasilan kauppakeskus Triplan välittömässä läheisyydessä. Tapahtuma käynnistyy klo 13 ja päättyy klo 17. Paikalle pääsee Pasilan juna-aseman kautta, bussilla tai raitiovaunulla. Kauppakeskus Triplan parkkihallissa on reilusti pysäköintitilaa, mikäli paikalle saapuu omalla autolla.
Tarkempaa tietoa Helsingin ja Oulun tapahtumista on tulossa tapahtumakutsussa syyskuun aikana. 

Tapahtumiin kannattaa ilmoittautua hyvissä ajoin etukäteen, sillä se nopeuttaa sisäänpääsyä. Lisätietoja saat omalta Meira Novan yhteyshenkilöltäsi.


NOVA TUOTEIDEAT
Torstai 3.10. klo 13 – 17 
Original Sokos Hotel Tripla, Helsinki 

Torstai 10.10. klo 14 – 17
Radisson Blu Hotel, Oulu

 


Jaa sisältöä: