Ajankohtaista

Uutishuone

Teetä!

10.02.2016

Teetä!

Aika harvoin kohtaa tuotteen, joka ensimmäisellä testaamisella tekee todella vaikutuksen. Nyt kohtasin. Twinings lanseerasi vuoden vaihteessa uuden teeperheen, joka on vakuuttava tuttavuus.


Twinings-teetalon historia yltää kolmensadan vuoden päähän vuoteen 1706.  Yritys ei startannut aktiivisen teollisuuspohatan tuontihankkeesta, vaan sen juuret ovat HoReCa-maailmassa. Thomas Twining aloitti teebisneksensä ostamalla Lontoosta kahvilan. Kahvilan pitäminen ei ollut Lontoossa tuohon aikaan helppoa, sillä kahviloita oli kaupungissa 2 000. Thomas paransi yrityksensä menestysmahdollisuuksia myymällä asiakkaille myös mukaan hyvälaatuista teetä kotona valmistettavaksi ja pian hän myi kuivattuja teelehtiä enemmän kuin valmiiksi haudutettua teetä. Liiketoiminta laajentui ja ensimmäisen tee- ja kahvimyymälänsä Twinings avasi Lontoossa osoitteessa 216 Strand, josta kauppa muuten löytyy edelleen.

Tänä päivänä Twinings on yksi kolmesta maailman suurimmasta teetalosta.

Twinings lanseerasi vuoden vaihteessa teeperheen jota yhdistää korkea laatu, rohkeat sekoitukset, aromitiiviit pakkaukset, kolmiopussi ja suuret teelehdet. Tuotteiden laatu suorastaa velvoittaa hauduttamaan teetä hartaudella 2-3 minuuttia, jotta aromit pääsevät valloilleen.

Sarjan uusimmat kuusi jäsentä kattavat teemaailman kulmakivet seuraavasti.  Mustaa kiinalaista teetä on maustettu bergamotilla sekä sitruunan aromin vivahteilla ja aidoilla sitruunankuorilla. Sarjan marjaisa tee on sekoitus kypsiä ja punaisia metsämarjoja täydennettynä vaniljalla sekä mansikan- ja mustikan paloilla. Vihreä tee on höystetty makealla mangolla ja inkiväärillä.  Ruusunmarja on saanut kaverikseen hibiskuksen, mustikan, vadelman ja mustaherukan. Minttutee on sekoitus luonnollista viherminttua ja piparminttua. Sarja kuudes jäsen on kamomillatee, jossa luonnollisen makeita makuvivahteita.

Kahvilaboomi voimistuu tällä hetkellä isoin harppauksin. Tarjontaa täydentävät uudet ketjut ja yksittäiset kahvilat. Kahviloiden valikoima on erinomaista kahvin ja syötävän osalta, mutta teeihmisille tarjoomassa on vielä kehittämisen varaa. Haudutettu tee säväyttää aina, mutta edellä kuvatut tuotteet tarjoavat myös helpon tavan nostaa kuuma vesi ja teepussi aivan uuteen ulottuvuuteen.

Eero Raappana
Toimitusjohtaja
Meira Nova Oy


Jaa sisältöä: